李文淵命理改名

術數師之風-玄學論壇(2013 生肖運程, 風水 ,玄學 ,占卜 ,算命, 改名)

「註冊」
搜索
热搜: 活動 交友 discuz
算命師比賽八字起盤紫微斗數起盤聯絡我們
楼主: 0877

[紫破盤.同梁] (1983/07/28 申時 男) 問工作 姻緣 唔該 咁多位 [复制链接]

聲望
7 點
風幣
437 元
存款
0 元
我收工回家啦
陳同學 臾係工作上都好開心 同事都好鍚我架 呢點就完全相反
係工作上好多麻煩野 只要肯做就冇問題啦

我即係追唔到個個女仔lo 噢 仲有排時間單身  好悶呀 我好想有個人時時陪我wowo
我每一次拍拖都好比心機架啦 但次次都係要分開 但係她們口中 我是一個好男仔 哈哈

唔知我有冇機會結婚 老婆真係好惡 佢靚唔靚女架哈哈

我未來工作如何呢 我有冇機會置業呢

你仲睇到我什麼呢
我真係好多謝你陳同學
歡迎各位註冊!!

聲望
51 點
風幣
1123 元
存款
0 元
今年一半都未過, 準唔準仲言之尚早.  你命中與同事的關係好敏感, 佢地比你強勢, 現在冇事, 可能只係因為你處處小心, 但將來稍一不慎, 好易有衝突.  小心農曆十月同十一月.

我冇話你追唔到個女仔, 只不過我想講, 得同失, 係冇絕對.

我又唔係好識睇靚唔靚.... 佢幾聰明, 口才好, 情緒化, 桃花不輕.

會唔會結緍或幾時結婚, 仲有買唔買到樓係要了解你現在客觀的因素去回答的.
李文淵命理改名

聲望
7 點
風幣
437 元
存款
0 元
多謝提點 我都覺我d同事好麻煩 我會更加小心
我呢間公司都十年啦 哈哈 點都比下面掛
你想講追女仔係 謀事在人 成事再天
未來她聰明 情緒化 桃花多 我地咪好多時吵架
我疑心好重 我咪比人蝦
有什麼客觀東西要看
點解噤夜你唔訓既 你不用上班咩

聲望
51 點
風幣
1123 元
存款
0 元
你的同事會易反轉豬肚的, 特別小心和他們的關係.

女的問題, 我係想講: 追得到, 也未必好.   除非你唔介意今年會好煩腦.

另外的問題, 稍後再講.

哈哈, 對, 我有時候係唔駛反工的.

聲望
7 點
風幣
437 元
存款
0 元
香港青年術數家協會Facebook群組
你做咩工 可以唔洗番工既  

我都覺同事好易反轉豬肚 不過同事還同事 同朋友唔同 一個半個對我衰 難我唔到既

今年我就算追到都會好煩架咩 點解呢
即係要過左今年先呀 有排悶lo

紫微可以睇感情 睇到什麼呢

另外的問題,慢慢傾 唔急
最緊要你有時間同我傾就可以啦

聲望
51 點
風幣
1123 元
存款
0 元
對我有興趣的話, 去我個BLOG 度慢慢了解我啦.

關於你買唔買到樓, 斗數要配合你實際客觀情況先可以預測未來.  我師父韋朗峰本書寫出了: "重點是要知道命盤主人過去數年的經濟狀況, 與及是否有結婚或生小孩的打算. 有經濟能力才可以置業. 結婚生育才有買樓意欲." 我要知既客觀因素, 就係你的能力, 意欲及實際需要.  

追到都煩.... 你以前那幾個女朋友蜜月期過後都會煩, 之不過呢個蜜月期會短一點.

關於你的女朋友, 最大重點係佢地醒目, 桃花性好重, 而且唔容易維繫.  所以, 如果你係以消磨時間同解悶的心態去同佢地一齊, 必散.  想同佢地結婚, 除非你有結婚的能力, 前途同錢.
李文淵命理改名

聲望
7 點
風幣
437 元
存款
0 元
我能力一般 搵萬蚊左右 戶口冇咩錢 唉
置業方面 有妹妹出首期支援lo
我先前女朋友 一過左蜜月期 就煩啦
我問同24/5呢個女仔有冇機會追到 如果冇就就唔出擊 做朋友仲好啦
我每一次拍拖都好比心機啦 都柅同佢地做人世 事與願違..

我又冇錢 冇前途  我咪要單身 得我一個
我另一半唔會同我捱 辛苦同我一齊
歡迎各位註冊!!

聲望
51 點
風幣
1123 元
存款
0 元
現在冇錢唔緊要.  真正醒目的女仔係會搵踏實上進型的男仔.  你自己計劃多點啦.

聲望
7 點
風幣
437 元
存款
0 元
我都有計劃 都好上進哈哈
你總睇我命盤好嗎
唔計感情
我都好滿意自己啦

聲望
51 點
風幣
1123 元
存款
0 元
"你總睇我命盤好嗎"

睇唔明你的意思?
李文淵命理改名

聲望
7 點
風幣
437 元
存款
0 元
我想問 綜合12宮 我命盤好唔好呢

聲望
51 點
風幣
1123 元
存款
0 元
第一其實睇你咩叫好咩叫唔好.  以我同人見解, 你個盤就唔係咁好. 受制太多, 機遇唔夠, 上司及合作夥伴唔得力, 出外亦每遇困難.  咁好處你亦有, 之前亦講過, 及你個人好細心及關心別人, 所以桃花唔少, 風風流流一生, 也算是好命, 好多人恨都恨唔到~

聲望
7 點
風幣
437 元
存款
0 元
我都覺受制太多, 機遇唔夠, 上司及合作夥伴唔得力, 做什麼事亦每遇困難.
好細心及關心別人, 所以桃花唔少, 風風流流一生, 也算是好命, 好多人恨都恨唔到 (我都覺)

多多謝你花了很多時間幫忙 希望我日後結到婚 買到樓
日後生活都安定 有一個開心既家庭就好啦

聲望
51 點
風幣
1123 元
存款
0 元
堅持目標定可成功.

聲望
7 點
風幣