李文淵命理改名

術數師之風-玄學論壇(2013 生肖運程, 風水 ,玄學 ,占卜 ,算命, 改名)

「註冊」
搜索
热搜: 活動 交友 discuz
八字起盤紫微斗數起盤聯絡我們

今日已經截左止啦~~~ [复制链接]

聲望
1162 點
風幣
3311 元
存款
190000 元
==+ 好緊張啊~~~
究竟係邊個win呢??

相关帖子

以上為個人意見
如有得罪,多多包涵!
如有錯誤,多多指正!
如有得著,多多支持!
2009年7月13日正式開始塔羅占卜收費
歡迎各位註冊!!
命理服務包括 (面相, 掌相, 八字算命) + Matchmaking

聲望
449 點
風幣
6418 元
存款
100000 元
香港青年術數家協會Facebook群組
==+ 好緊張啊~~~
究竟係邊個win呢??
小綠 發表於 2010-5-1 14:49

YUP... 我都想快D知個答案...
睇下估啱左幾多... 希望有撞中一半以上啦...
李文淵命理改名

聲望
1162 點
風幣
3311 元
存款
190000 元
YUP... 我都想快D知個答案...
睇下估啱左幾多... 希望有撞中一半以上啦...
eggtart 發表於 2010-5-1 15:05

撞中咁多就真係好彩~~
一般人撞中三分一左右~ ^^~

要是撞中一半, 真係要賀一賀佢~
以上為個人意見
如有得罪,多多包涵!
如有錯誤,多多指正!
如有得著,多多支持!

聲望
340 點
風幣
284 元
存款
60910 元
我驚一個都唔中呀{:7_332:}

聲望
449 點
風幣
6418 元
存款
100000 元
撞中咁多就真係好彩~~
一般人撞中三分一左右~ ^^~

要是撞中一半, 真係要賀一賀佢~
小綠 發表於 2010-5-1 16:46

咁就睇下到時啱幾多啦...

聲望
2211 點
風幣
30325 元
存款
2000 元
今天鼎大培哥都休息了,等明天(03/05)我去鼎大問了,便可公佈了!!
李文淵命理改名

聲望
1162 點
風幣
3311 元
存款
190000 元
我驚一個都唔中呀{:7_332:}
tln010145 發表於 2010-5-1 17:27

唔會GA.. 或然率說應該有三分一GA ==+
以上為個人意見
如有得罪,多多包涵!
如有錯誤,多多指正!
如有得著,多多支持!
歡迎各位註冊!!

聲望
278 點
風幣
307 元
存款
3117 元
加油!!!! 誰是冠軍?{:5_159:}

聲望
3595 點
風幣
46498 元
存款
0 元
其實有冇參賽選手名單呀?等我地即場用術數測邊個拎冠軍啦~
咁又有機會練習啦。

聲望
449 點
風幣
6418 元
存款
100000 元
其實有冇參賽選手名單呀?等我地即場用術數測邊個拎冠軍啦~
咁又有機會練習啦。
Goran 發表於 2010-5-2 11:27

咁都可以測得到?
如果無名單的話, 你用奇門係咪都可以睇到個戰況? 例如年齡/性別...等等...
李文淵命理改名

聲望
3595 點
風幣
46498 元
存款
0 元
咁都可以測得到?
如果無名單的話, 你用奇門係咪都可以睇到個戰況? 例如年齡/性別...等等...
eggtart 發表於 2010-5-2 12:15

冇名單當然可以測,但如果測出黎大家特徵都差唔多就閉啦?
比如我地測左冠軍係短髮,帶眼鏡,中年,男士,
甘結果開出黎冠亞季的特徵也差不多,大家也是中年男士,同樣也是帶眼鏡,
那算是測準了冠軍還是亞軍,還是季軍呢。

其實要再準確一些可以測那人身上的特徵,會否有什麼病患,疤痕者也可以的。
比如測到冠軍之人背部有疤痕,或有水印,紋身圖案,但都要那人有回答才知道準否。

只有高手可以連別人的姓名,生肖都測出來的。無奈未有這樣高的預測水準。
所以希望有參賽選手名單了。

聲望
449 點
風幣
6418 元
存款
100000 元
冇名單當然可以測,但如果測出黎大家特徵都差唔多就閉啦?
比如我地測左冠軍係短髮,帶眼鏡,中年,男士,
甘結果開出黎冠亞季的特徵也差不多,大家也是中年男士,同樣也是帶眼鏡,
那算是測準了冠軍還是亞軍,還是季軍呢。
...
Goran 發表於 2010-5-2 12:27

ICIC... 原來如此...
哈哈...咁你再努力下...好快就可以連姓名,生肖都估到啦...

但有名單,有個名.... 你都唔知佢地D特徵...咁都係要純粹用姓名來估..

其實今次比賽係咪會有機會有人同分...而產生雙冠軍呢...

聲望
3595 點
風幣
46498 元
存款
0 元
ICIC... 原來如此...
哈哈...咁你再努力下...好快就可以連姓名,生肖都估到啦...

但有名單,有個名.... 你都唔知佢地D特徵...咁都係要純粹用姓名來估..

其實今次比賽係咪會有機會有人同分...而產生雙冠軍呢... ...
eggtart 發表於 2010-5-2 12:34

奇門跟姓名學是相通的,所以有了姓名再用奇門測就不成問題了。
公历:2010年05月02日12时36分   星期日
节气:立夏:05月05日22时44分   小满:05月21日11时33分
真时:2010年05月02日12时36分   北京 天安门(东经116.38度)
农历:庚寅年 三月大 十九日   日中时分 午时
干支:庚寅 庚辰 壬子 丙午   谷雨上元阳五局
旬空:午未 申酉 寅卯 寅卯   旬首:甲辰
值符天英在三宫   值使景门在二宫  超级奇门拆补排宫法

┌─────────┬─────────┬─────────┐
 螣蛇     │ 太阴     │ 六合    马│
│  天芮  │  天柱    │  天心    │
│  伤门    │  杜门    │  景门  
九天       │值符       │螣蛇       │
├─────────┼─────────┼─────────┤
 值符    │        │ 白虎     │
│  天英 壬   │         │  天蓬    │
│  生门    │        │  死门    │
九地       │         │太阴       │
├─────────┼─────────┼─────────┤
 九天    │ 九地     │ 玄武     │
│  天辅    │  天冲 丙   │  天任    │
│  休门    │  开门    │  惊门    │
玄武       │白虎       │六合       │
└─────────┴─────────┴─────────┘
這次比賽沒有雙冠軍,同分的雙亞軍可能會出現。

聲望
3595 點
風幣
46498 元
存款
0 元
{:7_271:} 唔記得陣係得冠軍同優異獎~,咁應該會有兩個第2名出現。2個都係優異獎。

聲望
449 點
風幣
6418 元
存款
100000 元
奇門跟姓名學是相通的,所以有了姓名再用奇門測就不成問題了。
公历:2010年05月02日12时36分   星期日
节气:立夏:05月05日22时44分   小满:05月21日11时33分
真时:2010年05月02日12时36分   北京 天安门 ...
Goran 發表於 2010-5-2 12:42

咁學奇門係咪連姓名學都學埋呀?
歡迎各位註冊!!