李文淵命理改名

術數師之風-玄學論壇(2013 生肖運程, 風水 ,玄學 ,占卜 ,算命, 改名)

「註冊」
搜索
热搜: 活動 交友 discuz
算命師比賽八字起盤紫微斗數起盤聯絡我們

[紫殺盤.巨日] (1990/12/10)麻煩大師幫我睇下姻緣,感謝! [复制链接]

聲望
11 點
風幣
264 元
存款
0 元
父-1949年肖牛
母-1952年肖龍

兄弟姊妹生肖、人數
有一姊,1977年肖蛇

生命中發生過的一兩件大事
唔知算唔算大事,唔肯定係2001定2002年曾經雙手骨裂

本人生於新曆1990年12月10日17:45(女)
現單身,想問
1) 曾於2009年12月同前度男友分手,將來會唔會見返佢?有冇機會復合?
2) 最近o係小學聚會見返以前曾經暗戀o既同學,有冇機會同佢發展?如冇,我下一段姻緣會係幾時?

麻煩晒!!!

------------------   紫微斗數命盤製作程式 命理網專用版   ------------------ 
|
紫七|天天天截 |陀天天空天 |天陰祿天孤天身遷|
|
微殺|刑月福路 祿|羅鉞傷亡空 |馬煞巫辰才|
|旺平
| |廟 | 廟 宮宮|
| 24| 23| 22|
21|
|95-104 辛巳|85-94 壬午|75-84 癸未|65-74
甲申|
------------------+------------------ ------------------+------------------
|
天天解鳳寡 | |廉破|
|
機梁神閣宿 | 陽女國曆 79 年 12 月 10 日 酉 時生 |貞軍使 |
|利廟
| |平陷陷 |
| 13|
庚午農曆 79 年 10 月 24 日 酉 時生 | 20|
|105-114 庚辰| |55-64 乙酉|
------------------
命宮在寅 身宮在申 命主祿存 身主火星 ------------------
|
天天 | |龍旬 |
|
相喜 | 土五局[城頭土] 生肖[馬] 重 3兩 5錢 |池空 |
|陷
| |廟 |
| 14|
流年 99 歲次庚寅 大限己丑 虛歲 21 | 19|
|115-124 己卯| |45-54 丙戌|
------------------+-
LFDSK-V1.6.i-(c)-Georgikawa-1993,99-+------------------
|
太巨天八翡天 |武貪文文左右 |天太三天天 |天封恩天旬 |
|
陽門廚座廉壽 |曲狼昌曲輔弼 |同陰台哭虛 |官誥光貴空 |
|旺廟
|廟廟廟廟 |旺廟陷 |得 |
|
祿 15| 16| 17| 18|
|5-14
戊寅|15-24 己丑|25-34 戊子|35-44 丁亥|
------------------ ------------------ ------------------ ------------------

歡迎各位註冊!!
命理服務包括 (面相, 掌相, 八字算命) + Matchmaking

聲望
1 點
風幣
233 元
存款
50 元
先對盤:
1) 家境不錯
2) 是否06年開始拍拖
3) 姊姊應該幾叻
李文淵命理改名

聲望
3595 點
風幣
46498 元
存款
0 元
香港青年術數家協會Facebook群組
看盤第一次拍拖是2009年開始的。
道者,萬物之奧,善人之寶,不善人之所保。
一切有為法,如夢幻泡影,如露亦如電,應作如是觀。

FB & EMAIL: goran@live.hk

網頁:
http://www.facebook.com/qimendunjia.goranfu
奇門遁甲班:
http://www.forum.hkjfma.org/discuz/viewthread.php?tid=13188
金剛經入願加持共修專頁
http://www.facebook.com/gdwish

聲望
11 點
風幣
264 元
存款
0 元
1) 家境不錯 (都算係)
2) 是否06年開始拍拖 (06年遇上初戀男友,07年拍拖)
3) 姊姊應該幾叻 (係,事業型女性)

聲望
11 點
風幣
264 元
存款
0 元
看盤第一次拍拖是2009年開始的。
09年有兩段霧水情緣,其中一段印象深刻

王座「太陽星」

改運設計師

聲望
528 點
風幣
1697 元
存款
8500 元
5# 苦命人

1) 曾於2009年12月同前度男友分手,將來會唔會見返佢?有冇機會復合?
好大機會唔會復合喇,佢唔係你ge真命天子
佢ge生日係幾時呢?

2) 最近o係小學聚會見返以前曾經暗戀o既同學,有冇機會同佢發展?如冇,我下一段姻緣會係幾時?
盡量唔好今年發展一段新感情,因為多數都是爛桃花,會令你唔開心,徒添煩惱
下年也不是太好,最快2年後你會遇到一個適合你的人
藍天,一位孜孜不倦、精於多門中國術數的玄學工作者,對紫微斗數、八字及占卦均別具心得。在香港喜歡研究術數者當中,漸為人所熟悉。

藍.天.星.辰 運、程、推、算、服、務
李文淵命理改名

聲望
1 點
風幣
233 元
存款
50 元
明年有桃花, 真命天子要到2014.
歡迎各位註冊!!

聲望
11 點
風幣
264 元
存款
0 元
好大機會唔會復合喇,佢唔係你ge真命天子
佢ge生日係幾時呢?
1988年11月19日

咁講完我呢兩年都唔敢接受新戀情添
因為過去咁多次都好傷...
唔知係我性格問題定我愛情路上係咁崎嶇..

咁想請問大師們我o既真命天命會係咩類型,點o既樣?
另外想問我結唔結到婚?會否離婚?
一直都唔敢問又好想知

聲望
11 點
風幣
264 元
存款
0 元
其實聽完你地咁講,呢幾日我開心左,對人生亦有返d希望,朋友們都咁樣話我
假如我命中係有幸遇上真命天子,幾多年我都會等,更何況係幾年後o既事
但係唔知真命天子o既意思即係咩呢?可以同佢有將來?

我想知道我條命係咪唔好o既桃花比較多呢?朋友們都話我唔好彩
我亦發覺自從由07年開始拍拖後,自己就一直受感情困擾,一直都冇開心過
09年以為轉好,結果只係曇花一現,好似發左場夢咁
自己係咪唔適宜拍拖呢?係咪應該將精神放o係其他野度呢?
感覺單身時候好似比較好...

但係對於我黎講最緊要結婚,其他野都唔緊要,亦唔想咁長命
有種感覺自己想得到o既野好難得到
有冇人可以指點迷津??