李文淵命理改名

術數師之風-玄學論壇(2013 生肖運程, 風水 ,玄學 ,占卜 ,算命, 改名)

「註冊」
搜索
热搜: 活動 交友 discuz
算命師比賽八字起盤紫微斗數起盤聯絡我們

[紫殺盤.武貪] (1980/03/04 戌時) 請幫忙看看小弟係咪一個苦命人啦 [复制链接]

聲望
6 點
風幣
437 元
存款
0 元

小弟生於1980年3月4日, 8:30pm, 香港出生, 呢幾年開始, 工作不算順利, 好似無咩前景, 同家人既關係亦都唔好, 而且小弟由細到大都未拍過拖, 其實我係咪整定一個苦命人?? 孤獨終老, 潦倒一生?? 懇求大師指點
歡迎各位註冊!!
傅梓量

聲望
1162 點
風幣
3311 元
存款
190000 元
------------------   紫微斗數命盤製作程式 命理網專用版   ------------------
|
天八          |天截天        |陀天空寡    |紫天祿解天    |
|
巫座          |福路貴        |羅鉞亡宿    |微府神壽    祿|
|旺               
|廟                 |陷廟               |旺得陷廟          |
|
祿                32|                   33|                   34|                    35|
|14-23         辛巳|24-33        
壬午|34-43         癸未|44-53        甲申|
------------------+------------------ ------------------+------------------
|
台恩翡  |                                                |天三天  |
|
輔光廉     | 陽男國曆  69 年  3 月  4 日 戌 時生 |傷台空  |
|廟                  
|                                                |旺    陷            |
|
                   31| 庚申農曆  69 年  1 月 18 日 戌 時生 |           破  36|
|4-13             庚辰|                                               |54-63     
碎乙酉|
------------------  
命宮在辰 身宮在子 命主廉貞 身主天梁  ------------------
|
                    |                                                   |右天      |
|
                    | 金四局[白鑞金] 生肖[猴] 重  3兩 8錢   |弼月      |
|平                    
|                                                  |廟                  |
|
                   30| 流年  98 歲次己丑 大限壬午 虛歲  30 |                    25|
|114-123       己卯|                                                   |64-73         丙戌|
------------------+-
LFDSK-V1.6.i-(c)-Georgikawa-1993,99-+------------------
|
天陰天天鳳  |旬    |廉天文火封龍旬身財|天天孤        |
|
馬煞廚虛閣  |空    |貞相昌星誥池空  帛|使官辰          |
|廟平               
|旺                  |平廟得陷        宮宮|旺                 |
|                     29|                 
28|                 天  27|                  26|
|104-113       戊寅|94-103        己丑|84-93       才戊子|74-83         丁亥|
------------------ ------------------ ------------------ ------------------
以上為個人意見
如有得罪,多多包涵!
如有錯誤,多多指正!
如有得著,多多支持!
2009年7月13日正式開始塔羅占卜收費
李文淵命理改名

聲望
6 點
風幣
437 元
存款
0 元
唔識睇, 有冇高人指點一下??

笑三少 该用户已被删除

聲望
15950 點
風幣
3137 元
存款
1304965 元
三少兄, 呢期我好鬼死忙同埋好煩呀, 呢度等你頂住檔先喇~!!! 等我解決咗啲私人嘢我就歸隊喇~!!!!

( 我懶得就懶 {:7_275:} )

笑三少 该用户已被删除
李文淵命理改名

聲望
15950 點
風幣
3137 元
存款
1304965 元
頂多一排啦, 睇紫微斗數盤真係要花啲時間, 唔似睇八字可以咁快. (雖然我啲八字冇準, 嘻嘻~~)
歡迎各位註冊!!

笑三少 该用户已被删除

聲望
24 點
風幣
25 元
存款
1700 元
你是衣食不缺之命, 是健康長命的人, 晚運遲發之命!!!!!!!!!!!很有女人緣, 但男命要提防{女人帶來的災難}提防病難与水難, 熱愛家庭, 關愛子女, 講義氣, 人情味濃厚, 樂天親切!!!!!!!!!!有首領氣質!!!!!!!!!善於經綸, 將來會有三個可靠的兒子!!!!!!!!!!若養六畜,必會興旺!!!!!!!!!!不愛修飾!!!!!!!!!!!擅長手功, 適合: 活用數字能力的工作, 經理, 技術師, 藝術家, 純理論的學者, 醫生, 教師, 不動產業, 藝能界, 企業家, 商人, 設計圖樣, 室內裝璜, 經營小店或飲食店等小生意!!!!!!!!!!!!!!!天生是商場的高手!!!!!!!!!!!!!!!!!你是<第五型>的人, 必須注意陽宅中央{中宮數為五也} 的風水呢!!!!!!!!!!!!!陽宅的中宮是代表你的星命宮也!!!!!!!!!!!!!!!!你的八字是月干<偏印>与時干<偏印>, 洩了日干<偏官> 之氣, 所以是辛勞忙碌奔波遲發之命!!!!!!!!!!!!!!<偏官> 代表會無辜揹上別人的黑鍋呢!!!!!!!!!!
choylamsun

聲望
15950 點
風幣
3137 元
存款
1304965 元
我都覺得係...睇盤好花時間...
好~!
我而家就星矢上身~~
一輝你去啦~~~
呢度有我頂住~!!
HAHAAAHAHAH~~
笑三少 發表於 2009/7/15 21:36

依家興火影忍者喇!!!

{:6_225:}
李文淵命理改名

聲望
6 點
風幣
437 元
存款
0 元
香港青年術數家協會Facebook群組
武貪組合....30歲後才會奮發的組合....30歲前較喜嬉戲...以至進取力不足....
又受制於天羅地網....辛苦難免....見祿存...可在辛苦中獲得成就...
武曲化權...性質急燥...可助衝出羅網...主經歷艱辛而有成...父母或上 ...
笑三少 發表於 2009-7-15 16:50

多謝大師指點, 我自認都性質急躁, 我會切記戒躁戒任性,
至於損友.....其實我一個朋友都冇.......
至於姻緣, 我真係好怕到頭來係乜都冇.........

聲望
6 點
風幣
437 元
存款
0 元
你是衣食不缺之命, 是健康長命的人, 晚運遲發之命!!!!!!!!!!!很有女人緣, 但男命要提防{女人帶來的災難}提防病難与水難, 熱愛家庭, 關愛子女, 講義氣, 人情味濃厚, 樂天親切!!!!!!!!!!有首領氣質!!!!!!!!!善於經綸,  ...
choylamsun2008 發表於 2009-7-15 21:36

多謝大師指點, 但係我真係唔覺有女人緣, 我亦唔敢相信自己會有三個兒子,
至於工作, 本人從事電影後期製作, 唔知算唔算適合呢?

笑三少 该用户已被删除

聲望
6 點
風幣
437 元
存款
0 元
唔洗客氣.

廉貞文藝化左....電影後期製作已是應左了...

叫你防損友,有損友既就小心下啦.
冇姻緣你又想要....話比你知咩方法可以易D有...你又怕到頭來乜都冇....
既然你都可以看破凡塵俗世既循環形式咯....
咁你 ...
笑三少 發表於 2009-7-16 13:03

我想大師你誤會了, 我並冇心急既意思, 我只係好時諗唔開, 好驚將來唔知點咋

笑三少 该用户已被删除
歡迎各位註冊!!