李文淵命理改名

術數師之風-玄學論壇(2013 生肖運程, 風水 ,玄學 ,占卜 ,算命, 改名)

「註冊」
搜索
热搜: 活動 交友 discuz
算命師比賽八字起盤紫微斗數起盤聯絡我們

[工作] 而家呢份工做唔做得長? [复制链接]

聲望
40 點
風幣
1220 元
存款
0 元
hi~~又係我ar~~~~
不過今次唔係問見工成唔成功la
因為我已經搵到份(唔係我之前係度問卜果兩份,果兩份到最後都係冇消息,各大師真係好準haha)

我今次係想問下我而家呢份工做唔做得長,定係我會轉工?(因為呢份對我黎講並唔係一份好理想既工)

本人係 女

卜卦時的時間: 開始諗果三組數字既時間:09年 7 月 23日 8.38pm
                  諗完果三組數字既時間:09年 7 月 23日 8.39pm
             (只係覺得咁樣寫好似清楚d,如果咁樣係多此一舉既話,請各大師別見怪^^)

第一組數字 22
第二組數字 65
第三組數字 98

勞煩哂la咁多位
歡迎各位註冊!!
傅梓量

聲望
24 點
風幣
25 元
存款
1700 元
香港青年術數家協會Facebook群組
可以單身自謀, 適己自便!!!!!!!!!!!雖不能兼善天下, 而亦可以成獨善之志!!!!!!!!!!只可安於職位, 不可懷出位之思!!!!!!!!!!!
choylamsun
李文淵命理改名

聲望
15950 點
風幣
3137 元
存款
1304965 元
本帖最後由 Chiwai 於 2009-7-23 21:13 編輯 西元 2009 年 7 月 23 日 20 時 39 分  陰曆 98 年 6 月 2 日
┌─────────────────┐時日月年  空 驛 桃 貴 羊
│ DESTINY命理網 手動起卦 │ 亡 馬 花 人 刃
Destiny.xfil甲己辛己  戌 亥 午 子 未
└─────────────────┘戌巳未丑  亥     申
         坤土遊魂卦:水天需       坎水三世卦:水火既濟

【六獸】【伏  神】  【 本  卦 】       【 變  卦 】
 勾陳         妻財— —子水      子水 妻財— —兄弟
 朱雀         兄弟———戌土      戌土 兄弟——— 官鬼
 青龍        子孫— —申金      申金 子孫— — 父母
 玄武         兄弟———辰土      亥水 妻財———兄弟
 白虎 父母 乙巳火  官鬼———寅木 ○   ——→丑土 兄弟— — 官鬼
 螣蛇        妻財———子水      卯木 官鬼——— 子孫

聲望
2290 點
風幣
36928 元
存款
500 元
hi~~又係我ar~~~~
不過今次唔係問見工成唔成功la
因為我已經搵到份(唔係我之前係度問卜果兩份,果兩份到最後都係冇消息,各大師真係好準haha)

我今次係想問下我而家呢份工做唔做得長,定係我會轉工?(因為呢份對我黎講 ...
ashleyastro 發表於 2009-7-23 20:59

講得非常清楚

聲望
2290 點
風幣
36928 元
存款
500 元
子孫持世,對此工作心中有所不喜歡

官爻事業動化破

似乎事業將來有破散不做了

聲望
40 點
風幣
1220 元
存款
0 元
子孫持世,對此工作心中有所不喜歡

官爻事業動化破

似乎事業將來有破散不做了
李文淵 發表於 2009-7-23 23:27

其實我覺得呢份工應該係學到野既,不過就同我大學主修既科冇太大關係law
我真係會唔做嗎?李大師睇唔睇到係幾時會唔做?
因為我自問如果搵唔到另外一份工既話點都唔會辭呢份,咁係咪即係我將會搵到另一份工呢?

btw真係要感謝各位咁多次都不厭其煩地幫我排盤,解卦{:7_312:}
李文淵命理改名